No sense FeedbackBreu reflexió de les 3es Jornades de la #Penedesfera

Bon ambient, bons professionals i molta voluntat d’aprendre és el que hi va haver a la Penedesfera. Les experiències en cadascun dels àmbits que es tractaven, educació, innovació i ciència es parlaven i debatien durant el divendres a la tarda i tot el dissabte. La interacció i el 2.0 estava servit. M’emporto una gran experiència per haver escoltat a tots els professionals que van transmetre els seus coneixements en relació a la seva feina i el 2.0. 

La necessitat d’incorporar el 2.0 a les empreses i institucions sembla imperant. Cal tenir clar que no cal ser-hi si no estem disposats a tenir cura d’aquest canal. Ser per ser-hi no val, cal ser per conviure-hi. I conviure implica unes certes normes. Oi que a casa nostra no farem xivarri a les 3 de la matinada per respecte als veïns? Doncs per respecte a tots els que ens segueixen en una xarxa social no podrem mantindre’ns en silenci i deixar mort aquest canal, que pot donar molt de sí si se sap gestionar.  

Cal ser conscients que a la xarxa també s’hi troben les persones a les quals ens volem dirigir, i de cada vegada més. Aquestes també ens interessen, no només les de la vida 1.0. En alguna taula es va sentir que “hem preferit no entrar a les xarxes socials perquè ens volem dedicar més als clients reals”. Com? 

Encara ens hem de convèncer que les xarxes socials existeixen, donen bons resultats i no són només per passar l’estona? Tinc la sensació que aplicacions de Facebook com el Farmville o el fet que a les xarxes s’hi trobin molts adolescents penjant les seves fotos de dijous a la nit, fa dotar-les de poca credibilitat per alguns.  

Cal investigar-les, aproximar-s’hi sense por, aprendre’n, observar i llançar-s’hi si no volem estar ancorats en el passat.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: