No sense FeedbackL’avantatge d’un ‘Face to face’

Avui comença el 1r Saló Professional del Comerç Electrònic i Negocis Online a Barcelona. Seran moltes les conferències que aniran a càrrec de grans professionals del sector, i explicaran les seves experiències i coneixements.

Un món a l’alça com aquest mereix una especial dedicació. Moltes són les empreses que comencen a confiar amb els negocis online, però encara hem de passar per un gran procés d’adaptació. Hi ha moltes avantatges que es poden aportar des del comerç electrònic per una empresa. Però no ho oblidem, s’ha de fer-ho de forma correcta i adient a les necessitats de cadascú.

No pretenc allargar-me amb això. Demà hi assisteixo i podré parlar-ne amb més raó de causa. Però n’estic segura que és un sector que a poc a poc es va fent necessari per moltes empreses. Fixeu-vos bé però… una dels aspectes que incentiva més el Saló és el fet de conèixer cara a cara els potencials clients o professionals. Uns 6.500 calculen que seran en total. No està malament! Amb això vull dir que sempre hi haurà una part 1.0 en tot això… el cara a cara. El 2.0 ve al següent vagó😉


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: